Asiatisk tillsynsmyndighet varnar för Mining City och Bitcoin Vault

De som fortsätter att marknadsföra Mining City på Filippinerna kan få en böter på upp till R $ 515 000 och fängelse i upp till 21 år.

Mining City, ett företag som lovar molngruva och vinst från Bitcoin Vault-valuta, är en mycket misstänksam och riskfylld investering. Den filippinska SEC varnar investerare för att undvika att lägga pengar i systemet eller att sluta investera om de redan är kunder.

Enligt SEC (Securities and Exchange Commission) i Filippinerna anses investeringar som erbjuds av Mining City vara värdepapper och måste därför godkännas av tillsynsmyndigheten.

Precis som Mining City och många andra molngruvar har inte detta tillstånd, de kan inte verka i landet för att locka kunder.

„HON är INTE REGISTRERAD MED KOMMISSIONEN OCH FUNGERAR UTAN LICENS OCH / ELLER MYNDIGHET SOM KRÄVS för att begära, acceptera eller ta emot investeringar från allmänheten eller för att emittera kontrakt och andra former av värdepapper.“

Annons

Att erbjuda alla typer av investeringar utan nödvändig registrering är olagligt var som helst i världen, inklusive i Brasilien, där Mining City inte heller har fått något tillstånd från CVM och fortsätter att attrahera kunder, vilket Livecoins har upptäckt.

Varningen täckte inte bara Mining City direkt utan också VD för företaget Gregory Rogowskin, huvudledaren för Filippinerna, Anthony Aguilar och administratören av företagets sida i landet, Jhon Rey Gray.

CVM Philippines-dokumentet uppmanar också kunder att sluta investera i något system som erbjuds av molndataföretaget.

„Inte investera eller sluta investera i något system som erbjuds av Mining City.“

Mining City har tecken på ett Ponzi-system, säger tillsynsmyndigheten
Mining City, tillsammans med dess aktiva Bitcoin Vault, har spionerats för att ha många likheter med pyramidesystem. Här på Livecoins tittar vi lite på djupet på de många löften och på engagemanget med människor kopplade till de gamla Ponzi-systemen. Hittills fortsätter molngruvföretaget med en struktur som liknar olika bedrägerier på kryptovalutamarknaden.

Det asiatiska landets CVM instämmer i denna möjlighet för ett ponzi-system, där nya investerares pengar används för att betala äldre investerare.

„Mining City visar tydligt indikationer på ett möjligt Ponzi-system, där pengarna från nya investerare återanvänds för att betala“ falska vinster „till tidiga investerare och är särskilt utformade för att gynna viktiga ledare.“

Mining City är Ponzi, enligt filippinsk CVM
Mining City är Ponzi, enligt filippinsk CVM
Om vi ​​fortsätter att marknadsföra Mining City i Filippinerna kan det leda till ett straff på upp till R $ 515 000 eller fängelse i upp till 21 år.